Hostel Păltiniş

 

Situat la un km distanţă de centrul oraşului, Hostel Păltiniş a fost construit în anul 2014 şi dispune de 8 camere family (2-4 persoane) spaţioase şi decorate elegant, toate dotate cu aer condiţionat, TV prin cablu, baie privată cu duş sau cadă, minifrigider şi Wi-Fi gratuit în întreaga propietate.

In plus, unele camere includ o zonă de relaxare cu canapea şi studiouri cu chicinetă utilată, unde vă puteţi prepara singuri un ceai, o cafea sau o gustare caldă. Vă aşteptăm în fiecare dimineaţă în salonul de la parter unde puteţi servi un mic dejun bogat.

Hostelul dispune de: recepţie non-stop, seif pentru valori, fax/copiator, spălătorie (contra-cost), parcare gratuită şi sală de conferinţe.

Gara este situată la 1 km distanţă de locaţia noastră, iar staţia de autobuz se află la 30 m de intrarea în hostel. 

Puteţi vizita Castelul Corvinilor care se află la 7 minute de mers cu maşina, iar pentru relaxare, bazinul de înot este situat foarte aproape de locaţie, la 3 minute de mers pe jos.

Pentru informaţii şi rezervări vă rugăm să ne contactaţi la telefon: 0773-881.517 / 0354-882.463 sau pe e-mail la office@hostelpaltinis.ro

Vă aşteptăm în Hunedoara, Bulevardul 1848, nr. 1

 

Vizualizari: 1287