Agrement si distractie
Afiseaza din:
Complexul Aqualand Deva pune la dispozitia vizitatorilor săi şapte bazine de agrement cu diferite suprafeţe şi adâncimi şi o suprafaţă de 1500 mp cu sezlonguri şi pardoseală încălzită pentru a crea efectul unei plaje. Temperatura din cadrul complexului este de 35° C iar temperatura apei este cuprinsă între 32 şi 35° C.
Lacul Cinciş este situat în centrul judeţului Hunedoara la 15 km de municipiul cu acelaşi nume. Potenţialul turistic ridicat al acestui lac a dus la apariţia mai multor unităţi de cazare în zonă, acestea oferind turiştilor posibilitatea de a-şi petrece timpul într-un loc liniştit şi frumos.
Villa Vinci este prima pepinieră expoziţie din judeţul Hunedoara, fiind locul ideal pentru cei care vor să-şi petreacă timpul în natură şi să admire peisajul unui parc realizat ca la carte de specialişti în domeniu. La Villa Vinci găsiţi o varietate de plante, pe care le puteţi cumpăra.
Cine a călcat vreodată peste stâncile cenuşiu verzii ale Retezatului va rămâne pe veci în suflet cu chemarea lui, cine a băut din apa Râuşorului nu va avea linişte până nu va revedea acest munte. Cine se va oglindi în apa Bucurei va şti să înţeleagă ca în liniştea marelui lac glaciar se ascunde sufletul şi legenda marelui munte, sa stai culcat cu faţa spre lac într-o noapte de vară te va face să te simţi plutind între stelele căii lactee. Cine va urca în Peleaga va înţelege de ce merită să-ţi dai sufletul să ajungi pe un vârf de munte. Cine va străbate codrii va simţi foşnetul sălbăticiei şi încleştarea naturii în zilele în care cei doi uriaşi parcă vor să-şi reia stăpânirea muntelui.
Vizualizari: 3118