Aqua Land

AquaLand se află în incinta Stadionului Municipal Cetate - Deva. Complexul Aqualand Deva pune la dispozitia vizitatorilor săi  şapte bazine de agrement cu diferite suprafeţe şi adâncimi şi o suprafaţă de 1500 mp cu sezlonguri şi pardoseală încălzită pentru a crea efectul unei plaje. Temperatura din cadrul complexului este de 35° C iar temperatura apei este cuprinsă între 32 şi 35° C.

Bazinul cu valuri. Atracţia principală a complexului este un bazin care creează o atmosferă de mare, cu valuri de 70 cm înalţime. Datorită adâncimii treptate a bazinului, toată lumea, indiferent de vârstă se poate simţii ca la mare timp de 15 minute la fiecare oră.

Bazinul vartej. Bazinul vartej sau "fluviul nebun" cum îl numesc angajaţii, este un bazin circular în care nu trebuie să înoti, este suficient sa te laşi purtat în deplina siguranţă de curentul de apă.

Bazine adulţi. Distracţia sau relaxarea continuă şi în cele două bazine pentru adulţi unde poţi să înoţi, să te relaxezi în paturile cu jeturi, sau, dacă ai curaj, să te dai în toboganul care face un mic ocol prin exteriorul clădirii.

Bazine Jacuzii. Pentru că după o zi sau o săptămână de muncă doreşti să te relaxezi, la Aqua Land vei descoperi cele două bazine jacuzzi, cu capacitate de 15 persoane, în care jeturile de apă iţi vor oferi un masaj foarte reconfortant.

Bazin copii. Aqualand s-a gandit atât la cei mici cât şi la cei foarte mici. Astfel copiii, indiferent de vârsta, se pot distra în bazinul special amenajat, unde se vor bucura de tobogane pe dimensiunea lor şi alte modalităţi creative de joacă.


Program:
Luni 14:00 - 22:00
Marti - vineri 09:00 - 22:00
Sambata 10:00 - 22:00
Duminica 10:00 - 22:00

Vizualizari: 1953