Despre

HD Travel este ambasadorul online al judeţului Hunedoara. Proiectul, privat, este susţinut de către autorităţile locale din Haţeg, Simeria, Rîu de Mori şi Geoagiu.

Scopul proiectului

Acest proiect a fost realizat cu scopul de a creşte numărul de turişti care vizitează judeţul Hunedoara, prin promovarea obiectivelor turistice aflate pe raza acestuia şi creşterea notorietăţii lor la nivel naţional.

HD Travel pentru citirori

Vă oferim informaţii despre obiectivele turistice, aflate pe plaiurile hunedorene, pe care merită să le vizitaţi. Informaţiile sunt structurate în mai multe categorii, astfel încât pagina sa fie uşor de navigat în funcţie de zona dumneavoastră de interes. În majoritatea cazurilor, acestea sunt însoţite de galerii foto care vor evidenţia frumuseţea locurilor prezentate.
În cazul în care doriţi să vizitaţi judeţul nostru, aveţi nevoie de informaţiile din categoriile "Cazare", "Pizzerii", "Restaurante" şi "Taxi". Pe baza acestora vă puteţi planifica totul înainte.
Pentru a fi siguri că nu rataţi niciun obiectiv turistic din localitatea pe care o vizitaţi, puteţi accesa pagina dedicată acesteia (meniul din partea stângă).

Vă aşteptăm în fiecare săptămâna pe blog pentru a citi articole interesante despre evenimentele care se desfăşoară în judeţ, despre personalităţile acestuia şi despre legendele legate de diverse locuri din Hunedoara.

HD Travel pentru comunitatea locală

Judeţul Hunedoara este binecuvântat cu resurse naturale şi istorice importante, dar din păcate imaginea lui la nivel naţional este umbrită de alţi factori (economici, sociali).
HD Travel promovează latura pozită a acestuia. Istoria şi frumuseţea acestor locuri vor ajunge în atenţia a mii şi mii de oameni.
Îmbunătăţirea imaginii judeţului la nivel naţional va duce la o creştere a numărului de turişti care va genera o creştere a veniturilor agenţilor economici care activează în turism sau au activităţi conexe. 

Vizualizari: 2387