Pensiunea Iancu

Pensiunea Ecoturistică Iancu se găseşte în localitatea Sălaşu de Sus, la 5 km distanţă de intersecţia DN 66 cu DJ 667 Ohaba de sub Piatră, la 15 km distanţă de Oraţul Haţeg şi 45 km distanţă de Municipiul Petroşani. Localitatea face parte din zona tampon a Parcului Naţional Retezat, pensiunea fiind primul popas în drum spre Retezat, iar de la pensiune până la Centrul de Vizitare a Parcului Naţional Retezat sunt trei km.

Pensiunea are 12 locuri de cazare dispuse în cinci camere, bucătărie complet utilată la dispozitia turiştilor şi sală pentru servirea mesei. La cerere puteţi achiziţiona produse alimentare tradiţionale realizate în gospodăria proprie. În curte există foişor, cuptor cu grătar şi o zonă special amenajată pentru petrecerea timpului liber.

Pensiunea Iancu pune la dispoziţia turiştilor oferte de cazare indiferent de sezon. La Pensiune se pot închiria biciclete pe trasee de mountain bike din Ţara Haţegului şi Retezat, care pornesc de la pensiunea noastră. Pentru plimbări lejere sau ture de o zi sau două, pe munte sau la poale, în pensiunea noastră, turistul va găsi un loc plăcut de unde să pornească şi unde să se întoarcă. Organizăm plimbări cu căruţa prin Poiana Narciselor, traseele noastre educative şi Poalele Retezatului, iar iarna dacă este zăpadă suficientă, plimbări cu sania trasă de cai. Ospitalitatea este la ea acasă, iar tradiţiile şi obiceiurile sunt şi acum păstrate cu sfinţenie. Legat de Poiana cu Narcise, aici de o vreme încoace în a doua decadă a lunii mai se desfăşoară Festivalul Narciselor şi Sezatoarea Sălăşenilor, evenimente ce atrag mulţi vizitatori.

Contact:

e-mail: office@pensiuneaiancu.ro

telefon: 0254-779.519             0722-762.245

Vizualizari: 1162