Pizzeria - Restaurant Roma

Restaurantul - Pizzerie Roma vă aşteaptă cu preparate culinare deosebite, într-un decor rustic şi o atmosferă prietenoasă. În meniu găsiţi o varietate de preparate care satisfac şi cele mai pretenţioase gusturi. Printre acestea se numără aperitivele, supele, ciorbele, preparatele din pui, din porc sau din vită, peştele şi fructele de mare, garniturile, sosurile, salatele, pizza, pastele şi cele mai delicioase deserturi.

În fiecare dimineaţă, în intervalul orar 10:00 - 12:00, vă pregătim micul dejun pentru o dimineaţă perfectă. Aveţi de ales între omletă cu şuncă şi caşcaval, ochiuri cu bacon şi papară cu slănină şi brânză. Acesta va completat cu un fresh şi o cafea şi costă 14 lei.

La prânz, între orele 12:00 şi 15:00, vă oferim meniul zilei. Acesta cuprinde o ciorbă la alegere (de burtă, văcuţă sau fasole) şi felul doi după cum urmează:
Luni: pulpă de porc în sos Mediteranean cu piure de cartofi
Marţi: pulpă de pui la cuptor şi orez cu ciuperci
Miercuri: fasole bătută şi cârnaţi prăjiţi
Joi: ciulama de pui şi cartofi natur
Vineri: ceafă de porc la tavă şi piure de cartofi

Pentru cei care nu au timp să mănânce la restaurant, oferim servicii de catering. Transportul este gratuit, iar ambalajul costă un leu.
Pentru a vă răsplăti fidelitatea, am creat o promoţie pentru dumneavoastră. Pentru fiecare porţie comandată veţi primi un talon. Când veţi avea colectate cinci taloane veţi primi o porţie gratuită. Nu se acordă taloane pentru meniul zilei şi micul dejun.
Puteţi beneficia de promoţie doar pentru produsele ale căror valoare depăşeşte 10 lei.

Adresa: Hunedoara, Str. George Enescu, nr. 4  
Telefon: 0254-719.080 / 0722.466.798 / 0746-115.680

 

Vizualizari: 1290