Pizzerii
Afiseaza din:
Pizzeria HOT, situată în Hunedoara, pe strada Alexandru Vlahuţă, nr. 16B, este locul în care puteţi savura o pizza preparată cu pasiune şi pricepere, într-o atmosferă prietenoasă. Avem un meniu diversificat şi sigur avem ceva pe gustul fiecăruia. Pe lângă pizza, la noi puteţi servi penne şi cele mai delicioase deserturi.
Restaurantul - Pizzerie Roma vă aşteaptă cu preparate culinare deosebite, într-un decor rustic şi o atmosferă prietenoasă. În meniu găsiţi o varietate de preparate care satisfac şi cele mai pretenţioase gusturi. Printre acestea se numără aperitivele, supele, ciorbele, preparatele din pui, din porc sau din vită, peştele şi fructele de mare, garniturile, sosurile, salatele, pizza, pastele şi cele mai delicioase deserturi.
Pizzeria 4 Colţuri, situată într-o zonă liniştită a Hunedoarei, vă oferă diverse sortimente de pizza cu un gust aparte, blatul şi sosurile fiind preparate după o reţetă originală. Atmosfera liniştită, muzică de bun gust şi amabilitatea personalului creează cadrul perfect pentru o masă în oraş.
Pizzeria Etna vă oferă produse culinare diversificate, preparate cu măiestrie, după reţete bine alese. Printre acestea se numără pizza, pastele, preparatele din carne de pui şi salatele. Dacă doreşti să serveşti masa la locul de muncă sau confortabil acasă, în câteva minute suntem la tine. Transportul şi ambalajul sunt gratuite pentru orice comandă. Ţi-am pregătit şi câteve surprize.
"La Cramă", restaurant şi pizzerie situat în centrul vechi al Hunedoarei, va aşteaptă cu o atmosferă rustică şi preparate din bucătăria autohtonă şi internaţională. Restaurantul, împreună cu terasa, are aproximativ 200 de locuri şi este singura locaţie din Hunedoara în care se face pizza pe vatră.
Pizzeria Napoli, situată în Hunedoara pe Bulevardul Dacia, zona Sanitas, vă o gamă diversificată de pizza făcută cu măiestrie şi pasiune,astfel încât să aveţi parte de o experienţă culinară plăcută. Atmosfera este relaxantă şi plăcută,iar decorul este realizat cu bun gust. Acestea, completate de ospitalitatea personalului, fac din Pizzeria Napoli locul ideal pentru o masă liniştită cu prietenii sau cu familia.
Vizualizari: 3653