Restaurant Etiquette

Patru motive să alegi Restaurantul Etiquette

Produsele noastre sunt preparate cu ingrediente de calitate de către bucătari profesionişti, cu mulţi ani de experienţă în domeniu. Astfel te poţi bucura de savoarea mâncării facută ca la carte, cu măiestrie şi pasiune. Încearcă-ne o dată şi probabil vei reveni. Peste 75 % dintre oamenii care ne calcă pragul devin clienţi fideli ai restaurantului nostru. 

Vă aşteptăm cu o atmosferă prietenoasă şi un decor realizat cu bun gust. Pe lângă faptul că vă potoliţi foamea, când serviţi masa la Restaurantul Etiquette vă simţiţi bine, uitaţi de grijile cotidiene şi vă relaxaţi. Ştim asta pentru că toţi clienţii noştri pleacă cu zambetul pe buze.

Livrare promptă şi gratuită la orice adresa din oras. Facem livrări şi în afara oraşului, în limita a 15 km, pentru comenzi de minim 100 de lei.  

Avem un meniu diversificat si sigur vei gasi mai multe preparate pe gustul tau. 

Preparatele Etiquette

Te asteptam cu multe de sortimente de pizza, preparate din carne de pui, vită, porc sau peşte, paste, pene, salate, supe si ciorbe.  Pentru cei care se grăbesc avem preparate fast-food precum hamburgerul, hot dog-ul, kebabul sau shaorma. Iti indulcim ziua cu deserturi apetisante care iti vor incanta papilele gustative. Unul dintre puctele de atracţie ale restaurantului nostru îl reprezintă preparatele de vânat. Dacă vrei o experienţă culinară deosebită te aşteptăm cu prepeliţă la cuptor, cotlete şi frigărui de căprioară, friptură de iepure sau de caprioară, ceafă de urs şi tocăniţă haiducească de mistreţ.

Serviciile noastre

Dacă doreşti să serveşti masa acasă sau nu poţi ajunge la pizzerie, venim noi la tine şi-ţi aducem preparatele dorite.

Organizăm evenimente în limita a 120 de participanţi.

Te asteptam la Restaurantul Etiquette pentru un rasfat culinar.

Adresa: Deva, Aleea Armatei

Telefon:  0354-100.900 / 0724-436.444 

Fax: 0354-100.901

E-mail: office@clubetiquette.ro

 

Vizualizari: 2815