Restaurante
Afiseaza din:
Restaurantul Hanul Domnesc, situat in Calan, pe strada 1 Decembrie, va asteapta cu preparate culinare deosebite care vor incanta pana si cei mai pretentiosi clienti. In meniul restaurantului gasiti ciorbe, aperitive, pizza si peparate calde din carne de porc, pui sau peste. Fie ca sunteti in trecere, fie ca doriti sa serviti masa cu persoanele dragi, va asteptam cu o atmosfera prietenoasa si suntem siguri veti petrece clipe frumoase la Hanul Domnesc.
Restaurantul Coloseum, situat în zona istorică a Devei, pe strada Andrei Şaguna, vă aşteaptă în fiecare zi cu meniul zilei la doar 10 lei. Puteţi alege zilnic între două feluri de ciorbă şi două variante pentru felul doi. Mâncarea cu specific tradiţional românesc se ridică la cele mai pretenţioase gusturi, Restaurantul Coloseum fiind locul din care vei pleca cu zâmbetul pe buze.
Situat în centrul vechi, în apropierea Castelului Corvinilor, restaurantul Castello vă aşteaptă cu mâncăruri tradiţionale şi specialităţi locale, într-o ambianţă deosebită. Dacă sunteţi turist şi vizitaţi Hunedoara sau dacă sunteţi hunedorean şi doriţi să serviţi masa în oras, Castello este alegerea protrivită pentru dumneavoastră. Restaurantul dispune de un loc joacă şi, în timp ce copilul sau copiii dumneavoastră se distrează, puteţi savura în linişte preparatele noastre.
Restaurantul - Pizzerie Roma vă aşteaptă cu preparate culinare deosebite, într-un decor rustic şi o atmosferă prietenoasă. În meniu găsiţi o varietate de preparate care satisfac şi cele mai pretenţioase gusturi. Printre acestea se numără aperitivele, supele, ciorbele, preparatele din pui, din porc sau din vită, peştele şi fructele de mare, garniturile, sosurile, salatele, pizza, pastele şi cele mai delicioase deserturi.
Restaurantul Best Hotel, situat la intrarea dinspre Deva în municipiul Hunedoara, vă oferă meniuri diversificate cu specific românesc şi internaţional. Organizăm evenimente precum nunţi, botezuri, majorate şi alte tipuri de petreceri, în limita a o sută de participanţi.
Restaurantul Caravanele, situat la intrarea în Orăştie dinspre Sibiu, vă aşteaptă cu un meniu diversificat şi meniul zilei la doar 10 lei. Pentru ocazii speciale, Restaurantul Caravanele, cu o capacitate de 200 de locuri, organizează petreceri pentru copii, majorate, botezuri, nunţi şi alte tipuri de evenimente la preţuri avantajoase.
Restaurantul Etiquette vă oferă un meniun diversificat, preparate realizate de maeştrii bucătari şi o atmosferă relaxantă, ideală pentru un răsfăţ culinar.
Restaurantul Kolossa, recent deschis în Hunedoara, vă aşteaptă cu preparate proaspăt gătite, un meniu diversificat şi specialităţile casei cu specific unguresc. Sala de evenimente cu 250 de locuri este locul potrivit pentru organizarea de nunţi, botezuri, majorate, aniversări, pomeni sau părăstase. Vă aşteptăm cu drag la restaurantul nostru!
"La Cramă", restaurant şi pizzerie situat în centrul vechi al Hunedoarei, va aşteaptă cu o atmosferă rustică şi preparate din bucătăria autohtonă şi internaţională. Restaurantul, împreună cu terasa, are aproximativ 200 de locuri şi este singura locaţie din Hunedoara în care se face pizza pe vatră.
Restaurantul Vilei Diana, situat pe Calea Zarandului, în apropierea gării, vă aşteaptă cu meniuri diverse, preparate atent, astfel încât să aveţi parte de o masă pe placul dumneavoastră.
Locaţia din centrul vechi al Hunedoarei, în imediata apropiere a Castelului "Corvinilor", atmosfera placută, servirea impecabilă şi meniul bogat în mâncăruri tradiţionale, sunt atuurile care recomandă restaurantul Rustic.
Restaurant cu specific tradiţional şi internaţional, având un ambient clasic-medieval, cu o capacitate de 80 de locuri, terasă de 50 de locuri, situat în Hunedoara, Str. Constantin Bursan, Nr. 1, în centrul istoric al Hunedoarei.
Restaurantul Maestro este situat la etajul I al complexului hotelier Maestro din Deva. Este o unitate de alimentaţie publică de categoria I, având implementat sistemul de calitate HACCP. Orarul de funcţionare este între orele 7-24, şapte zile pe saptamână. Servirea se face ca la carte. Clienţii pot opta şi pentru bufet suedez.
Vizualizari: 4235