CONTACT:0770 481 663

 

Villa Vinci este prima pepinieră expoziţie din judeţul Hunedoara, fiind locul ideal pentru cei care vor să-şi petreacă timpul în natură şi să admire peisajul unui parc realizat ca la carte de specialişti în domeniu.

La Villa Vinci găsiţi o varietate de plante, pe care le puteţi cumpăra. Printre acestea se numără: magnolia, hortensia, salcâmul mov, dar şi arbuşti floriferi pentru gard viu, buxus, cotoneaster (un arbust splendid din familia trandafirului), ligustrum, caprifoi, rezistenta piracantha, frumoasa spiraea şi o mulţime de alte plante din familia Berberidaceae (Berberis). De asemenea, tot de aici găsiţi tuia, chiparoşi, ienupăr, taxus, brazi argintii sau chiar ginkgo biloba, miraculosul supravieţuitor din Jurasic, cu extraordinare calităţi terapeutice.

Pepiniera a fost gândită de un pasionat al florilor şi al grădinilor, omul de afaceri Giovanni Salvatelli. Iniţial, acesta a investit într-o fabrică de încălţăminte în Hunedoara. Apoi, îndrăgostit de România, a cumpărat o casă la Banpotoc, în comuna Hărău, la numai 14 kilometri de Deva, şi a început să amenajeze o grădină. În câţiva ani, omul de afaceri pasionat de flori avea deja un mic parc splendid! Aşa a apărut ideea unei pepiniere. Aceasta urma să asigure autosusţinerea parcului amenajat la Banpotoc, dar şi plante şi arbuşti pentru alte sute de curţi şi grădini ale hunedorenilor.

Parcul poate fi vizitat în fiecare zi, fiind deschis şi la sfârşitul săptămânii.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HD TravelUnde îți promovezi afacerea?