CONTACT:0770 481 663

 

Cafe D’art este primul “loc de menţinut intelectul în formă” din judeţul Hunedoara. Aici găsiţi cărţi de beletristică, cultură generală şi călătorii, cd-uri şi dvd-uri cu muzică şi o câteva jocuri care vă pot face ziua mai interesantă. Printre acestea se numără table, şah, rummy sau Monopoly. Dacă doriţi să vă testaţi simţul artistic, puteţi folosi trusa de desen pusă la dispoziţie de noi pentru a vă crea propria operă. Apoi puteţi s-o luaţi acasă sau o putem expune.

Organizăm frecvent evenimente precum concerte jazz, folk sau pian, stand up, schimb de cărţi, lansări de carte şi concursuri de puzzle.

”Schimb de cărţi” este o serie de întâlniri lunare care se desfăşoară în mai multe oraşe din România (şi nu numai). Pe scurt, ne întâlnim pentru a schimba cărti între noi şi pentru a discuta într-un cadru cât mai liber şi cât mai puţin rigid, la un ceai, o limonadă, un suc sau o cafea despre cărţi, autori, edituri şi orice ne mai trece prin minte. Intrarea este liberă şi oricine poate participa.

Dacă eşti deschis la distracţie ia-ţi prietenii şi vino la cel mai creativ şi în vogă concurs, “Puzzle Night”. Formează-ţi o echipă de maxim patru persoane şi participă la o competiţie unică de construit Puzzle. Ai nevoie doar de puţină îndemânare şi dorinţă de distracţie, de restul avem noi grijă. Venim cu puzzle-urile pe care le vei construi în cel mai scurt timp alături de echipa ta şi vă premiem de fiecare dată când urcaţi pe podium.

Vă aşteptăm la noi să vă antrenaţi inteligenţa într-o atmosferă placută. Vă oferim o gamă difersificată de băuturi şi sigur avem ceva pe placul tău.
Rezervările se fac telefonic la 0740 203 617

Duminică Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă
10:00 - 23:00 08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 10:00 - 23:00 10:00 - 23:00

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HD TravelUnde îți promovezi afacerea?